You are here:

Regnskab og skat

Hos Spiras gør vi det nemt for virksomhedsejere med bogføring, regnskab og rådgivning om skat og jura. Vi laver dine moms- og skatteregnskaber og sender dem til SKAT. Vi gør det, vi er gode til – regnskab – så du kan fokusere på det, du er god til.

Vi kan endda komme ud til dig og hjælpe med dit kontorarbejde. Vi er også skatteeksperter, især for landbruget, hvor reglerne kan være indviklede.

Kontakt afdelingen for regnskab og skat

Bogføring og moms

Bogføring og momsregnskaber kan være en tidsrøver, du gerne er foruden. Grib chancen og få Spiras til at lave hele eller dele af dit regnskab.

Dashboard

Vil du forbedre dit beslutningsgrundlag, følge den løbende udvikling på bedriften og dykke ned i de enkelte tal for økonomi og produktion, er Dashboard sagen.

E-conomic

Vi tilbyder assistance og rådgivning i e-conomic inden for alle erhverv.

eOverblik

Er du til målrettet økonomistyring og løbende budgetopfølgning, kan du med eOverblik få dette serveret hver måned.

Forældrekøb

Mange forældre hjælper deres børn gennem forældrekøb. Men der er skattemæssige faktorer, du skal være opmærksom på før du køber og udlejer bolig til dine børn.

InterCount – digital bogføring

Få det fulde overblik over virksomhedens økonomi med InterCount – fremtidens økonomiplatform.

Overvejer du at få en sekretær

Det kan godt betale sig at bruge sekretærhjælp til alt det administrative, så du kan koncentrere dig om ledelse og produktion. Vi har fleksible løsninger, alt efter dit behov.

Regnskab

Vi rådgiver dig om dine finansielle dispositioner og budgetter så du får et bedre beslutningsgrundlag - og udarbejder selvfølgelig også regnskaber.

Skat

Vi skaber klarhed over alle skattemæssige konsekvenser i din virksomhed og dine investeringer.

Socialøkonomi og familierådgivning

Et stærkt team er klar til at rådgive dig indenfor de socialøkonomiske områder – og de gange, hvor stress, sygdom eller konflikter er svære at løse.