eOverblik - din digitale ledelsesrappport

Er du til målrettet økonomistyring og løbende budgetopfølgning, kan du med eOverblik få dette serveret hver måned.

Digitalt indblik

eOverblik er dit digitale indblik, og giver dig mulighed for at se bedriftens performance på de vigtigste nøgletal inden for produktion og økonomi. Du får en overskuelig resultatopfølgning på månedsbasis, du kan dykke til bunds i dine talt og samtidig skabe overblik over produktion og økonomi på tværs af steder og driftsgrene.

Produktion på skinner

Indsigt i og overblik over bedriftens økonomi er vigtig for dig som beslutningstager. Lige så vigtigt er det at vide, om din produktion kører på skinner eller om der er behov for justeringer.

I eOverblik finder du også de mest relevante produktionsdata om bedriftens aktuelle status og fremtidige produktion. Det kan fx være data vedrørende foderforbrug, salgspriser, leverede kg eller fremstillingspriser.

Strategisk målsætning

Ønsker du databaseret sparring med din rådgiver, er eOverblik også et godt redskab. Ud fra et overblik over dine opnåede resultater, kan I sammen se fremad og udarbejde en handlingsorienteret strategi ved at kombinere din erfaring med nøgletallene fra bedriften.

Dit eOverblik opdateres hver måned, så du kan se de vigtigste økonomiske resultater og produktionstekniske nøgletal for din virksomhed. Både for den enkelte måned og for år til dato.

Kontakt

Jan Fensholt-Hansen

Afdelingschef, regnskab & skat

Vojens

Jesper Naeve Jensen

Teamleder, regnskab & skat

Aabenraa