Skat

Skat og afklaring af skattemæssige vurderinger er en nødvendighed i driften af egen virksomhed. Vores rådgivere er specialiseret i drift af landbrug og andre erhverv samt de dertilhørende skattebetragtninger.

Skatteregnskab

De lovpligtige skatteregnskaber skal udarbejdes hvert år ligesom det er nødvendigt at indberette selvangivelsen til skat. Vi vælger den løsning, der passer dig bedst, og håndterer dit skatteregnskab efter virksomhedsskatte- eller kapitalafkastordningen.

Derudover rådgiver vi og sparrer gerne med dig om din fremtidige skattemæssige strategi, muligheder for eventuel etablering af selskaber og hvad du ellers har af muligheder.

Kontakt din skatterådgiver

Skatterådgivning

Spiras har et team af eksperter indenfor skatterådgivning, som har mange års erfaring.

Vi hjælper med alle skattemæssige udfordringer, lige fra hjælp til at udfylde selvangivelsen til at optimere dine skatteforhold og udnytte fradragsmulighederne bedst. Det er vigtigt at have en klar skattestrategi, så man – når det er muligt – er på forkant. Det gælder uanset om hvor stor eller lille din virksomhed er.

Skatteretten udvikler sig konstant, og hos Spiras sikrer vi løsninger ved løbende afklaring af tvivlsspørgsmål med skattemyndighederne, så der ikke senere opstår skattemæssige problemer. Vi fører også skatte, moms og afgiftssager, rejst af SKAT.

Find en god skattestrategi

Spiras yder skatterådgivning, der er kendetegnet ved, at vi kender reglerne til bunds inden for skatteområdet og vi kan således give dig en grundig gennemgang af dine muligheder for at optimere din skat, samtidig med, at den er afpasset din skattestrategi.

En god skattestrategi betyder, at der er overblik over, hvilke skattemæssige konsekvenser, der er ved nye investeringer eller omstrukturering af virksomheden, og hvad der er den rigtige timing. Med skatterådgivning kan du planlægge aktivt, så investeringerne passer på dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen.

Skat

Kontakt

Eva Sandager

Skatterådgiver

Aabenraa

Jesper Nedergaard

Økonomirådgiver

Kolding