Har du styr på bogføring og moms?

Bogføring og momsregnskaber kan være en tidsrøver, du gerne er foruden. Grib chancen og få Spiras til at lave hele eller dele af dit regnskab.

Overskud til bedriften

Der er mange måder at gribe bogføring an på, og skal det gøres rigtigt, kræver det indsigt i den gældende lovgivning og regler på området. Det tager tid og kræfter, men vælger du Spiras’ medarbejdere til det hårde arbejde, får du overskud til at koncentrere dig om din virksomhed.

Kontakt regnskab og skat

Lad vores erfarne eksperter stå for dit regnskab og optimering af skatten.

Jan Fensholt-Hansen, afdelingschef for Regnskab & Skat

Individuel og fleksibel løsning

Går du med idéen om at minimere det administrative arbejde med bogføring og momsregnskab for at frigøre tid til andre opgaver, kan du hos Spiras få præcis den løsning, der passer til dine behov.

Du kan fx vælge at sortere og samle dine bilag og sende dem til os – og giver du os samtidig mulighed for det, kan vi indlæse kontoudtogene i bogføringssystemet, så du til slut har en færdig kassebog.

Du kan også selv bogføre din bilag, og bede os om at lave dit regnskab færdigt.

Vi hjælper dig også gerne med momsopgørelse og indberetning af moms.

Skat

Skat og afklaring af skattemæssige vurderinger er en nødvendighed i driften af egen virksomhed. Vores rådgivere er specialiseret i skat, og vil i den daglige rådgivning og ved aflæggelse af regnskab være bevidst om skattemæssige forhold og i dialog med dig varetage korrekt håndtering.

Landbrug

Kompleksiteten i landbrugsdrift og relateret skat er stor. Derfor har vi i Spiras dedikerede skattespecialister, som kan udrede den specifikke situation, du står i.

InterCount

InterCount

Har du brug for hjælp og vejledning i overgangen fra dit nuværende program til InterCount?

Lad os hjælpe dig med at vælge det eller de moduler, der passer bedst til dine behov.

Læs mere om de forskellige løsninger i InterCount

Kontakt

Jan Fensholt-Hansen

Afdelingschef, regnskab & skat

Vojens

Jesper Naeve Jensen

Teamleder, regnskab & skat

Aabenraa