Overvejer du at få en sekretær

Det kan godt betale sig at bruge sekretærhjælp til alt det administrative. Vi har fleksible løsninger, alt efter dit behov. Og du kan koncentrere dig om ledelse og produktion på bedriften, mens din sekretær effektiviserer det administrative og er din faste hjælp.

Få tid til familien og fokus på bedriften

Farmsekretæren kan løfte dine bogholderimæssige opgaver til punkt og prikke. Du overser ikke en vigtig deadline, slipper for det administrative arbejde og får mere tid til familien.

Du kan vælge at lave en del af arbejdet selv eller du kan få sekretæren til at lave det hele.

Farmsekretæren kan hjælpe dig med

  • den løbende bogføring
  • betaling af regninger
  • kontering og stemning
  • udarbejde fakturaer for dit landbrug
  • og andre bogholderimæssige opgaver

Derudover har farmsekretæren naturligvis en kompetent og ajourført viden om bogholderi og regnskabssystemer, ligesom der er styr på den gældende lovgivning, Ø90 og andre løsninger.

Har du et ønske om, at vi arbejder på din egen pc, gør vi gerne det. Vi kan også medbringe vores egen pc med de løsninger, vi arbejder med.

Book farmsekretæren i præcis den tid, du har brug for, og betal for udført arbejde.

Kontakt vores assistentteam
Farmsekretær

Undgå at fare vild i bilag, regnskab, fakturaer og betalinger. Med en farmsekretær får du styr på sagerne, og dine deadlines overholdes.

Winni C. Andersen, teamleder for assistenter

Farmsekretær Blyant

Lej en virksomhedssekretær

Som landmand har du også mulighed for at benytte vores tilbud om en virksomhedssekretær. Virksomhedssekretæren hjælper med de samme administrative opgaver som farmsekretæren, men kan fx også tjekke mail, taste e-kontrol, ajourføre APV eller andet.

Forskellen mellem farmsekretær og virksomhedssekretær er, at du indgår en kontrakt, hvor virksomhedssekretær arbejder for dig fast minimum én dag om måneden i 7,5 time. Kontrakten forhandles til en anden pris, end prisen for at have en farmsekretær.

Kontakt

Mette Sørensen Boysen

Teamleder, assistenter

Aabenraa

Winni C. Andersen

Teamleder, assistenter

Vojens