Regnskab

Vi rådgiver dig om dine finansielle dispositioner, budgetter og udarbejder regnskaber. Vi udvikler løbende vores produkter, så du får et bedre beslutningsgrundlag. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og finder den rette løsning for dig.

Retvisende og rettidigt

Regnskabet i din virksomhed er grundlaget for afrapportering til dine samarbejdspartnere

Derfor er det vigtigt, at det er retvisende og rettidigt. Tidspunkt for færdiggørelse af regnskab fastsættes ved den årlige samarbejdsaftale.

Regnskabet danner base for de benchmarkanalyser, der udarbejdes, hvor virksomhedens output sammenlignes med andre virksomheder af samme type og størrelse. Ud fra disse kan vi finde de fokusområder, hvor der kan skabes yderligere værdi til at styrke virksomhedens afkast.

Business Check

I rådgivningen omkring din virksomhed, vil vi udfordre dig på dine resultater ud fra betragtningen om, at vi sammen kan optimere dit afkast af de investerede midler. Vi har også mulighed for, ud fra en såkaldt Fraktilanalyse, at give dig nogle målepunkter i forhold til analyseværktøjet Business Check.

I Spiras vil din virksomhed, i samråd med dig, blive tilknyttet de rådgivere som giver din virksomhed værdi, både i kortsigtede og langsigtede betragtninger. Langvarige relationer giver det bedste samarbejde.

Arbejdet med virksomhedens regnskab, vil berøre både driftsmæssige og skattemæssige vinkler, så du vil få det optimale udbytte af vores arbejde.

Er du ikke kunde hos Spiras endnu, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Vort mål er at give dig som virksomhedsejer en let hverdag med bogføring, regnskab og meget mere.

Jan Fensholt-Hansen,

afd. chef for regnskab & skat hos Spiras

Årsrapporter

Efter dit ønske kan vi også udarbejde din årsrapport – for den personligt ejede virksomhed eller for selskaber. Drejer det sig om selskaber, samarbejder vi med revisorer, der dækker de forskellige områder af.

Med hensyn til den eksterne årsrapport sørger vi for, at den lever op til kravene i revisorlovgivningen. Har det din interesse, kan vi også udarbejde en intern årsrapport til dig. Den indeholder en række analyser, der understøtter virksomhedslederen dvs. dig, i de daglige og strategiske beslutninger, du løbende skal træffe.

Rapporten bliver skrevet i et professionelt layout, hvor dine resultater for året bliver analyseret og vurderet. Dette skaber et stærkt udtryk for din virksomhed, hvor dine samarbejdspartnere hurtigt kan danne sig et overblik, så I sammen kan tages beslutninger om den fremtidige strategi, der sikrer dig det stærkeste ståsted.

Regnskab

Regnskab deltid

Et deltidsregnskab er et regnskab, som overholder alle lovmæssige krav og er af høj kvalitet. Samtidig kan det tilpasses helt efter dit behov hvad enten du har 15 stykker kødkvæg eller to udlejningsejendomme.

Med et deltidsregnskab har du fuldt overblik over din virksomhed. Og vi sikrer selvfølgelig, at du udnytter fradrag bedst muligt og optimerer din skat. Så der kan være penge at spare ved et samarbejde med en regnskabskonsulent.

 

Med deltidsregnskab tilbyder vi:

  • Resultatopgørelse- og balance
  • Skatteberegning i Kapitalafkastordningen eller Virksomhedsordningen
  • Indberetning af selvangivelse
  • Regnskabsmøde
  • Momsopgørelse
  • Bogføring

Kontakt

Jan Fensholt-Hansen

Afdelingschef, regnskab & skat

Vojens

Jesper Naeve Jensen

Teamleder, regnskab & skat

Aabenraa