You are here:

Mere end bare et arbejde

Vi er sammen på tværs, styrket af faglighed og respekt for hinanden.

Hos Spiras er målet at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne er stolte af at være ansat. Det gør vi via et stærkt professionelt arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold, hvor der er respekt for hinandens holdninger og forskelligheder, og hvor der er humor og plads til udvikling.

Her får du et arbejdsliv med plads til ambitioner og nære relationer. Et arbejdsliv, hvor arbejdstid hænger sammen med familieliv, kærestetid og fritid – og hvor vi sammen skaber nye mål.

Barn syg - karriere

Bliv hjemme til dit barn er raskt

Rigtig mange forældre kender både til dårlig samvittighed og af og til også til stresssymptomer, når børnene derhjemme lægger sig syge. Hos Spiras har vi besluttet, at hvis dit barn / bonusbarn er syg, kan du blive hjemme, indtil dit barn er rask igen eller en anden kan tage over på pasningen. Under behørigt hensyn til det syge barn kan du så arbejde hjemmefra så længe.

Vi lægger stor vægt på det ”hele” menneske, og at vi som virksomhed formår at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere i alle de forskellige faser i livet. Det er godt for vores medarbejdere, og det er godt for Spiras.

Spiredag til alle

Hos Spiras forstår vi, at vores medarbejdere er vores stærkeste aktiv. Derfor har vi introduceret ‘Spire-dagen’ – en ekstra fridag, som alle vores medarbejdere kan bruge præcis, som de ønsker.

‘Spire-dagen’ kan fx bruges som en ‘bedsteforældredag’ eller en dag, hvor du dykker ned i en ny hobby, tager en dag i spa’en eller måske bruger tiden på at forkæle dine børn, forældre eller andre nære.

Du kan også bruge ‘Spire-dagen’ til at gøre en god gerning. Måske har du en nabo, der har brug for en hjælpende hånd, eller du vil bruge dagen på frivilligt arbejde.

Spiredag - karriere

Som ansat i Spiras bliver du automatisk omfattet af trygge rammer og attraktive personalegoder, som giver overskud til at skabe et godt arbejdsliv i balance.

– Barn syg

– Spiredag

– Seniordage, hvis du er fyldt 63 år

– Betalt efter- og videreuddannelse

– Omfattende forsikringsordninger til sundhedssikring, kritisk sygdom, tab af erhvervsevne, heltidsulykke og dødsfaldsdækning

– Frokostordning samt snack / frugt

– Ungenetværk

– Seniornetværk

– Lokale ordninger til massage, zoneterapi, fitness

– Personalearrangementer og -fester

Jonna er regnskabsassistent
og laver gelé af Spiras æbler

Jonna Brade, virksomhedssekretær og regnskabsassistent hos Spiras, har fulgt med gennem flere fusioner, men har ingen planer om at stoppe. Skulle hun få lyst til at gå ned i tid, ved hun, at ledelsen i Spiras er åbne for dette.

Med mere end 42 års erfaring som medarbejder i økonomiafdelingen er hun klar til at møde ind hver dag på en arbejdsplads, der har frie rammer, og som hun altid har kunnet spejle sig selv i:
”Der er nemlig plads til bare at være mig,” siger Jonna.

At arbejde med tal og gøre en forskel for kunden er det, der gør Jonna glad. Hun har en del faste kunder, hun som virksomhedssekretær besøger med jævne mellemrum – og så er der lige det med tilliden og kollegerne i det daglige: Der er altid en god kollega, som er klar til at tage en snak om de arbejdsmæssige spørgsmål, én man kan sparre med og ikke mindst én, man også kan vende private emner med.

Jonna Brade

Fra Jonnas plads i Spiras Vojens kan hun se ned i den gamle æblehave. Her kan hun følge med i årstiderne og ikke mindst, hvornår æblerne er modne og faldet fra stammen. Så er det nemlig tid til én af Jonnas yndlingsbeskæftigelser – at lave æblegelé.

Kontakt

Uopfordret ansøgning

Vil du arbejde i Spiras? 

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra engagerede og interesserede jobansøgere. 

Tilmeld dig vores JobAgent og upload her motiveret ansøgning med CV samt information om, hvilken type stilling du er interesseret i.

Tilmeld JobAgent hos Spiras

Er du interesseret i at blive trainee, elev eller praktikant hos Spiras, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere:

Dorte Hessellund Iversen

HR-specialist

Vojens

Find os her

kolding

Spiras
Niels Bohrs Vej 2
6000 Kolding

spiras@spiras.dk
7320 0000

Odense

Spiras
Munkehatten 1A th
5220 Odense SØ

spiras@spiras.dk
7320 0000

Vojens domicil

Spiras
Billundvej 3
6500 Vojens

spiras@spiras.dk
7320 0000

Aabenraa

Spiras
Jens Terp-Nielsens Vej 13
6200 Aabenraa

spiras@spiras.dk
7320 0000