You are here:

Velkommen til Spiras' nyhedsbrev; inspirasion

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev; inspirasion. Udfyld din profil og få målrettede nyhedsbreve.

Spiras nyhedsbrev

Som abonnent på vores nyhedsbrev “inspirasion” modtager du fremover mails, når vi har nyt at fortælle. Det kan være arrangementer, medlemsnyt, politik eller anden information, vi finder vigtig.

For, at vi kan gøre det så interessant for dig som muligt, håber vi, at du allerede har udfyldt din profil. Dermed har vi nemlig mulighed for at målrette vores nyhedsbreve præcis til dig. Har du glemt at sætte et kryds eller sat ét for meget, kan du ændre din profil her.

I det øjeblik, du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, modtager du også “Nyt fra Spiras”. Det er vores ugentlige nyhedsbrev med artikler og andet spændende, som vi mener alle kunne have en interesse i at læse.

Vi glæder os til at præsentere dig for inspirasion.

Afmelding af nyhedsbrev

Finder du på et senere tidspunkt ud af, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du naturligvis altid afmelde dig.

Her skal du dog være opmærksom på, at afmelder du dig nyhedsbrevet, afmelder du også andre services som fx medlemsnyt (hvis du er medlem hos Spiras) samt nyheder fra salgsafgrøder og grovfoder (hvis du betaler abonnement for dette).

Derfor anbefaler vi altid, at du opdaterer din profil i stedet, og sletter de krydser, der måtte være på profilen.

Kontakt

Pia Momme Jessen

Pia Momme Jessen

Kommunikationsmedarbejder

Vojens og Kolding