You are here:

Finansiering, handel og strategi

For at være en dygtig landmand, er det vigtigt at kunne styre økonomien i bedriften. Dette kræver et konstant øje for den overordnede økonomi og evnen til at tage beslutninger baseret på solid viden og din virksomhedsstrategi.

Vi stiller vores erfarne finansielle rådgivere til rådighed med specialistviden og professionel rådgivning inden for finansiering, investering og formueforhold i landbrugssektoren og sikrer samtidig, at vores finansielle rådgivning altid er upartisk og uafhængig.

Spiras er medejer af AgroMarkets a/s og bruger AgroMarkets som fundament for vores rådgivning om store finansielle beslutninger eller i rådgivningen omkring store handler ved blandt andet indkøb af råvarer eller salg af afgrøder.

Kontakt en økonomirådgiver

AgroMarkets

AgroMarkets er Danmarks førende på markedsanalyser og –kommentarer. Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere.

Etableringsrådgivning

Få sparring, tryghed og en solid gennemgang af salgsopstilling, et overslagsbudget samt en screening af de miljømæssige udfordringer på ejendommen.

Finansiering og formuerådgivning

Vores virksomhedsøkonomer og -rådgivere har mange års erfaring inden for finansiering i landbrug.

Rådgivning om selskabs- og holdingkonstruktioner

Spiras’ selskabsrådgivning arbejder med stiftelse, dokumentation, omdannelser, spaltninger, regnskabsudarbejdelse og meget mere.

Strategi og handlingsplaner

Få overblik over de strategiske muligheder for din bedrift. Vi tager udgangspunkt i dine og din families personlige visioner og mål for jeres tilværelse.