AgroMarkets

AgroMarkets er Danmarks førende på markedsanalyser og –kommentarer. Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere, der dagligt følger råvaremarkedet såvel som de finansielle markeder.

Vi er stærke på sparring

Vi kender alle sammen de store prisudsving, som råvarer tager hen over et år. Det er et ekstremt svært marked at navigere i, og det kan AgroMarkets hjælpe dig sikkert igennem. Vi tilbyder den sparring du har brug for indenfor køb og salg af planteværn, korn, gødning, el og diesel

AgroMarkets askiller sig fra andre ved, at anbefalingerne bliver meget ”hands-on”. Ved anbefalinger om fx at dække sig af på soja, sendes der en SMS til dig med konkrete anbefalinger om afdækningen.

Dertil kommer, at der altid står en eller flere leverandører bag anbefalingen, så du rent praktisk også henvises til et sted at handle.

Kontakt vores råvarespecialister

Spiras & AgroMarkets

Spiras er medejer af AgroMarkets a/s og bruger AgroMarkets som fundament for vores rådgivning om store finansielle beslutninger eller i rådgivningen omkring store handler ved blandt andet indkøb af råvarer eller salg af afgrøder.

Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere, der dagligt overvåger finans- og råvaremarkeder verden over og baserer deres anbefalinger på globalt anerkendte tekniske og fundamentale analyser.

agromarkets

Er du til råvarestrategier?

Vi tilbyder desuden også vores rådgivning på forskellige niveauer, hvor toppen af kransekagen er en råvarestrategi, hvor alle bedriftens køb- og salg sættes i system og styres ud fra AgroMarkets anbefalinger.

Prisen på en råvarestrategi varierer, alt afhængig af omfanget. Kontakt vores råvarespecialist, Oliver Baaring Andersen på 2182 4588 og hør mere.

Hos os går det ikke ud på at spå ud i fremtiden. Det handler om at handle på de data, trends og momenter, som er i markedet lige nu. Det giver dig tryghed i dit salg.

Oliver Baaring Andersen, råvarespecialist, Spiras

HandelsErfa

Vi afholder flere gange årligt HandelsErfa i samarbejde med AgroMarkets dygtige analytikere, her gennemgås aktuelt nyt fra finans- og råvaremarkederne. Der vil løbende komme tilmeldingsmuligheder her på hjemmesiden.

Tjek Spiras’ kalender

Kontakt

Henrik Mulvad Madsen

Planteavlskonsulent

Kolding

Jørgen Thorø

Økonomikonsulent

Kolding

Jens Toksvig Bjerre

Driftsøkonomikonsulent

Vojens