Miljø og klima

Skal du bygge nyt eller lave om i den eksisterende stald, kan du vælge at lade Spiras’ erfarne miljørådgivere hjælpe dig godt fra start. Vi tilbyder miljørådgivning og udfærdigelse af ansøgninger til alle typer af husdyrbrug.

Vi hjælper også med at udarbejde beredskabsplaner samt økonomisk erstatning og arealmæssige optimering, når det gælder BNBO.

Kontakt Miljø, klima og natur

Beredskabsplan

Uheld sker altid for naboen” – men hvad nu, hvis det sker hos dig? Vil du være forberedt, så brug tid på at udarbejde en beredskabsplan.

BNBO

Det primære formål med boringsnære beskyttelsesområder (BNBO) er at forhindre eller begrænse risikoen for forurening af grundvand i boringens nærområde.

Miljøansøgning og -vurdering

Skal du udvide din bedrift eller handle ejendom, kan du lade os hjælpe dig med forarbejdet til din ansøgning eller med en lynhurtig miljøvurdering.

Miljøgodkendelser

Skal du bygge nyt eller lave om i den eksisterende stald, kan du vælge at lade Spiras’ erfarne miljørådgivere hjælpe dig godt fra start.

Miljøledelse for IE husdyrbrug

Miljøledelse danner basis for en målrettet styring af forbrug, energi og råvarer - ofte med store besparelser til følge.