You are here:

Drifts- og virksomhedsrådgivning

Ofte er det ressourcekrævende opgaver, der ligger på skrivebordet. Du skal have tid til at bogføre, fakturere og betale regninger, tid til at sætte dig ind i momsopgørelse, skat og årsregnskab – og du skal have overskud til at udtænke de rigtige strategiske handlingsplaner for virksomheden.

Det er din virksomhed …

Ud over det daglige arbejde skal du som nævnt også have indsigt i handlingsplaner, strategier og de finansielle udviklingsmuligheder, der er for virksomheden. Uden strategi kender du ikke virksomhedens mål, og kan derfor ikke skabe effektive resultater og øge omsætningen.

Lad os hjælpe dig med at holde styr på din virksomhed. Du får en lettere hverdag, hjælp til at effektivisere de administrative opgaver og en dybere indsigt i virksomhedens strategiplan

Kontakt vores driftsøkonomer
Driftsøkonomi

”Lad os hjælpe dig med at have det økonomiske overblik, så du har tid til den daglige drift.”

Spiras Økonomi

Driftsøkonomi

… og din fremtid

Stabil rådgivning, tryghed og en god økonomi har stor betydning. Du kan lade vores erfarne og dygtige økonomiske rådgivere vejlede dig og sørge for, at opgaverne løses bedst muligt.

Derudover får du samtidig adgang til et stort og kompetent netværk, hvor du får konkrete løsningsforslag til, hvordan du skaber gode økonomiske resultater og en attraktiv fremtid.

Kontakt

Claus Bech Jensen

Afdelingschef, virksomhedsøkonomi & strategi

Kolding