You are here:

Kvægrådgivning

Spiras’ professionelle kvægrådgivning foregår via Syddansk Kvæg, som yder dig kompetent sparring til udvikling af dit kvægbrug.

Få den bedste rådgivning med Syddansk Kvæg

Syddansk Kvæg fokuserer på koens signaler, de fysiske forhold på bedriften og din erfaring, inden vi i fællesskab fastlægger en strategi – for det skal være sjovt, spændende og udfordrende at være kvægbruger i Syddanmark.

Kvægrådgivningen fokuserer ikke på, om man er stor eller lille. Ønsket er at levere den rådgivning, der er med til at forme den enkelte bedrift som landmanden / landmandsfamilien gerne selv vil have den.

Kontakt Syddansk Kvæg
Kvægrådgivning

”Vi har samlet de bedste rådgivere i Syddansk Kvæg; Tør du bruge dem?

Carsten Friis, leder af Syddansk Kvæg

Kvægrådgivning

Syddansk Kvæg

Med dannelsen af Syddansk Kvæg har vi samlet medarbejdere med kompetencer inden for et meget bredt felt. Med udgangspunkt i vores medarbejderes faglige rådgivning skulle der helst være balance mellem, hvad der er bedst for den enkelte landmand, og hvad der er bedst for helheden.

Syddansk Kvæg blev en realitet ved årsskiftet 2006. Formålet med samarbejdet er blandt andet at styrke det faglige niveau blandt vores rådgivere. Derved skal vi gerne sikre, at vi kan imødekomme de stadigt større krav, som kvægbrugeren stiller.

Kontakt

Carsten Friis

Virksomhedsrådgiver

Vojens