You are here:

Få kompetent fjerkrærådgivning

Er du med på at øge omsætningen? Vi står klar med gode råd og vejledning om miljø, tilskud og projektering til den professionelle fjerkræproducent.

Fjerkrærådgivning

Med kompetente og erfarne fjerkrækonsulenter i huset tilbyder vi specialrådgivning inden for fjerkræ.

Med udgangspunkt i din produktion som æglægger eller slagtekyllingeproducent, som konventionel producent eller økolog, rådgives du om muligheden for fremtidig vækst samt den daglige produktion.

Kontakt fjerkrærådgivningen
Fjerkrærådgivning

“Det samspil og den atmosfære, jeg oplever hos Spiras, er meget positiv, og jeg respekterer 100 % det modspil og de råd, jeg har fået. Det er sådan man kommer videre, når man har hovedet fuldt af idéer.”

Henrik Høffner, fjerkræproducent, Vejen

Fjerkrærådgivning

Miljø

Uanset om du er på vej ind i fjerkræbranchen eller er godt etableret som fjerkræslagteproducent er konsumer eller har rugeæg, hjælper vi dig med dine miljøansøgninger.

Vi kigger på revurderinger, strategier og vurderer dine udvidelsesmuligheder ligesom vi kan bistå ved fx miljøtilsyn.

Tilskud

Investeringstilskud er ikke uden pligter, og da der ofte er betydelige summer på spil, er det vigtigt, at du har styr på de forpligtigelser og krav, der følger med en ansøgning samt en eventuel udbetaling af tilskud.

Det kan fx være krav, der skal opfyldes i forhold til betalingsdokumentation, skiltning samt tilbuds- og udbudsloven. Der ændres løbende på kravene, og følger du ikke disse, er du ikke berettiget til tilskuddet.

Undgå problemer, og lad os hjælpe dig med at udfærdige din ansøgning samt søge om eventuelle andre tilladelser, fx bygge- og miljøtilladelser.

Fjerkrærådgivning

Skal du have tegnet nye staldanlæg eller andet, kan vores tegnestue hjælpe dig.

Fjerkrærådgivning

Projektering og byggerådgivning

Brug os også til at rådgive om projektering og byggeprojekter lige fra idéfase til miljø- og byggeansøgning og frem til det færdige projekt.

Vi har stor erfaring på området, og har gennem flere år opbygget et effektivt netværk inden for branchen.

Kontakt

Palle Vinstrup

Landskonsulent fjerkræ

Kolding