Lønassistent

Spiras søger snarest muligt en lønassistent, der har lyst til at tage med på vores digitale rejse.

Som en del af vores lønteam, der ud over dig består af fem kolleger med arbejdsplads i Aabenraa, får du mulighed for at være med på den rejse, hvor vi omlægger en lang række opgaver til digitale løsninger, hvor de før har været løst manuelt.

Så vi søger dig, der er nysgerrig, forandringsparat – og altid holder dig ajour på dit felt og anvender din viden aktivt.

 

Dine primære opgaver vil være at:

  • klargøre og gennemføre lønkørsel til vores kunder, som primært er landmænd
  • håndtere ferie, overenskomster, barsel, sygefravær

Der er fart over feltet, når vi kører lønkørsel de sidste 10 dage om måneden, hvor vi laver ca. 4.000 lønsedler. Til gengæld er der en høj grad af frihed og fleksibilitet i jobbet resten af tiden.

 

Dig, din baggrund og ekspertise:

  • Du har måske en administrativ kontoruddannelse, men vigtigst er, at du har flair for tal og administration – og er stærk på brug af digitale arbejdsværktøjer.
  • Du er velfunderet inden for IT, og har du allerede kendskab til Visma Dataløn, vil det være en fordel. Vi vil dog sørge for en grundig oplæring i brug af vores systemer.
  • Du følger med på overenskomstmæssige forhold, er ansvarsfuld, vedholdende og ordentlig i dit arbejde, og formår at holde hovedet koldt i travle perioder.
  • Du har en positiv indstilling til tingene, engagement og godt humør – og du brænder for at servicere dine omgivelser og bidrager med en løsningsorienteret og målrettet tilgang til arbejdet.


Teamet

Vi er et stærkt team, der alle trives i at samarbejde med mennesker med forskellige sociale og kulturelle baggrunde, da vi servicerer hele landbruget. Vi har en uformel, imødekommende kultur, og vi hjælper hinanden i den rigtige retning.

Du bliver desuden en del af et stort rådgivningshus med fødderne solidt plantet i den danske muld, og hvor mulighederne er mange. Foruden et højt fagligt niveau og et højt engagement blandt kollegaer, vil du opleve, at sociale relationer og team-orienteret samspil står os nært og betyder meget for os.

Spiras er en fusion mellem tre veldrevne landboforeninger: KHL, LandboSyd og SLF. Vi har stiftet vores nyoprettede virksomhed med ambitionen om at udtænke og implementere nye standarder inden for vores branche.

Hos Spiras har vi fokus på det hele menneske, hvorfor du vil få rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

 

Fristet?

Har du lyst til at være en del af vores innovative lønservice-team hos Spiras, så upload din ansøgning og CV med billede allerede i dag via linket til vores online rekrutteringssystem.

Der vil blive holdt samtaler løbende og jobannoncen vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse vil være snarest muligt.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, men andet timeantal kan aftales. Arbejdssted er hos Spiras, Aabenraa.

Har du lyst til at høre mere, gi’r vi gerne en kop uforpligtende kaffe. Ring til fagansvarlig for lønservice Hanne Jessen Ravn på 5183 8936 eller afdelingschef Dennis Calender på 6120 9508.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Dennis Calender

Dennis Calender

Afdelingschef, HR- og arbejdsgiverservice

Aabenraa
Hanne Jessen Ravn

Hanne Jessen Ravn

Fagansvarlig, lønservice

Aabenraa

Hvem er vi – din nye arbejdsplads?

Spiras er en ny fusion af tre stærke rådgivningsvirksomheder (LandboSyd, SLF og KHL) og tilhørende landboforeninger. Med knap 300 ansatte, en omsætning i omegnen af 225 mio .kr. og ca. 2.250 medlemmer er Spiras den største landboforening og den tredjestørste rådgivningsvirksomhed til landbruget i Danmark. Landbrugets behov for service og rådgivning er i centrum for virksomhedens ydelser. Med dette afsæt er ambitionen hos Spiras at skabe rammer der understøtter udvikling og giver værdi for kunder og medlemmer, baseret på troværdighed, faglighed og føling med samfundet. Som arbejdsplads bliver styrkerne fra de tidligere virksomheder forenet i et professionelt arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold, hvor der er respekt for hinandens forskelligheder, og hvor der er humor og plads til udvikling.